Middag met de journalisten Liesbeth Staats (Brandpunt+) en Martijn Rosdorff (NPO 1)

De geheimen van medialand & de 'Media Misverstanden Quiz'.

Liesbeth Staats en Martijn Rosdorff hebben samen meer dan veertig jaar ervaring in de journalistiek

Ze werkten voor talloze omroepen, publieke en commerciële stations in binnen- en buitenland.
Ze maakten duizenden reportages, en waren veelvuldig in beeld op TV en radio.
Beiden gaven ze leiding aan redacties en ontwikkelden ze met succes diverse programma-formules.
Dit duo kent “De Media” van binnen en van van buiten.

Achter de schermen van Televisie en Radio

Op zondag 16 september 2018 zijn Liesbeth en Martijn te gast in de Bibliotheek te Hoogeveen om u kennis te laten maken met de wereld achter de schermen van Televisie en Radio. Graag vertellen ze u over de geheimen uit medialand.
De presentatie is zeker geen eenrichtingsverkeer, er is uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen en bezoekers kunnen meedoen aan een 'Media Misverstanden Quiz'.

Bordje Cultuur is een activiteit van Bibliotheek Hoogeveen i.s.m. De Tamboer

Iedere tweede zondagmiddag van de maand (september 2018  t/m maart 2019, van 13.00 tot 15.00 uur) is er onder het genot van een lunch en een drankje een culturele activiteit .
De Bordjes vinden meestal plaats in Bibliotheek Hoogeveen en soms in De Tamboer of in Vue

Prijs, tijd en locatie

€ 17,50.
U kunt zich aanmelden tot woensdag 12 september, 16.00 uur

Zondagmiddag 16 september 2018: 13.00-15.00 uur
Locatie: Bibliotheek Hoogeveen, Willemskade 27
Verplaatst van 11 maart naar 16 september

Mensen die al een kaartje hadden voor 11 maart. Hoe te handelen?

1. Mensen die een toegangsbewijs online besteld hebben, hebben inmiddels bericht gehad van De Tamboer hierover.
2. Mensen die een kaartje bij de bibliotheek hebben gekocht, kunnen dat bij de bibliotheek omruilen voor een nieuw kaartje
of het geld terugkrijgen

bordje maart 2018mi

Bordje Cultuur 2018-2019. Het volledige programma