Speciale editie van het BoekStartuurtje in de Bibliotheek: DANSPRET

Workshop door Tirza Huizenga. Samen spelenderwijs dansen op muziek en liedjes die goed aansluiten bij de belevingswereld van het jonge kind.

Voor vader, moeders, opa's, oma's, gastouders en hun kinderen van 0 tot 3 jaar of voor groepjes kinderen van de kinderopvang.

Datum: 23 mei

Datum: 30 mei
Locatie: Bibliotheek Dwingeloo
Kosten: Gratis

Deze ochtend is bedoeld voor iedereen die gewoon gezellig wil handwerken in groepsverband.

Het is de bedoeling dat je een eigen handwerk of knutselwerk meeneemt. Er zijn dames aanwezig die kunnen helpen bij problemen.

Gratis toegang (koffie en thee tegen kleine bijdrage)

Elke laatste woensdag van de maand (met uitzondering van de maanden juni, juli, augustus)

Datum: 30 mei
Begintijd: 09.30
Eindtijd: 11.30
Kosten: Gratis

Met al je vragen over tablet, pc en smartphone kunt je terecht op het inloopspreekuur.

Elke eerste maandag van de maand in Bibliotheek Diever.

Datum: 04 juni
Begintijd: 14.00
Eindtijd: 16.00
Kosten: Gratis

Het BoekStartuurtje is een gezellig uurtje waarbij ouders, grootouders, en gastouders van een- tot en met driejarigen elkaar ontmoeten.

We gaan samen lezen, spelen, zingen en knutselen rond prentenboeken.

Datum: 05 juni
Begintijd: verplaatst naar 6 juni
Locatie: Bibliotheek Havelte

Datum: 06 juni
Locatie: Bibliotheek Havelte
Kosten: Gratis

CoderDojo staat voor zélf programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, games maken en meer. Het is toegankelijk voor alle toekomstige programmeurs van 7 tot 17 jaar.

Meedoen aan CoderDojo is mogelijk voor iedereen tussen 7 en 17 jaar en is helemaal gratis! Om mee te kunnen doen is het wel nodig om je aan te melden via info@bibliotheekdiever.nl.

Let op: voor deelnemers jonger dan 12 jaar geldt dat ze een ouder/verzorger mee moeten nemen. De ouders hoeven niet de hele tijd aanwezig te zijn, maar moeten wel in de buurt blijven.

Datum: 19 juni
Begintijd: 15.00 uur