Ontdek de wereld van apps op je telefoon/tablet/iPad! Een leuke workshop voor ouderen door jongeren!

Zou jij ook willen Whatsappen of videobellen met je (klein) kinderen of vriendinnen/vrienden? Of met je buurvrouw een gezellig spelletje scrabble op de telefoon spelen? En wat dacht je van mooie foto’s maken met je telefoon of tablet. Benieuwd hoe je de leuke TikTok filmpjes van je kleinkind kunt zien?

15-Jarige leerlingen van klas 3 Stad en Esch willen je heel graag hier mee helpen! Je leert samen met deze jongeren welke leuke en makkelijke apps je allemaal kunt gebruiken en hoe. Uiteraard zijn er ook begeleiders van de school en bibliotheekmedewerkers aanwezig.

We zouden het leuk vinden als je aan de start van de workshop wat ervaringen wilt delen met de leerlingen over hoe je vroeger contact met vrienden en/of familie onderhield toen er nog geen mobiele telefoons en computers waren. Wil je meedoen, geef je dan op via onderstaande aanmeldknop of neem contact op met Myrna Boertien of Dorina de Vos via onze klantendesk: 088 012 8000

De toegang is gratis en je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek!

DIEVER: WHATSAPP, VIDEOBELLEN? HOE DAN...?

Details activiteit

Startdatum 30-01-2023 12:00
Einddatum 30-01-2023 14:20