Nederland Leest: haal het gratis boek 'Ik, robot' in je Bibliotheek

Bibliotheek Beilen

Nederland Leest: haal het gratis boek 'Ik, robot' in je Bibliotheek

Nederland Leest de toekomst

De campagne Nederland Leest van 1 t/m 30 november staat dit jaar in het teken van robotica. De bibliotheken geven zo ruimte aan de discussie rond de steeds grotere rol die robots in onze samenleving spelen.

Boek Ik, robot cadeau
Deze maand is er ook een cadeautje van de Bibliotheek: het boek Ik, robot van Isaac Asimov. Geef op geefjemening.nederlandleest.nl je mening over de 6 stellingen die we je voorleggen. Je krijgt dan een voucher waarmee je gratis het boek Ik, robot kunt ophalen bij de Bibliotheek.

Activiteiten en debatten in de provincie
Tijdens Nederland Leest komt auteur Ronald Giphart naar Drenthe met een robot die een boek schrijft. Op 14 november is hij te zien in Coevorden en op 15 november in De Wijk.

Ook in andere bibliotheken zijn activiteiten, waaronder een discussie over zorgrobots in Meppel en voor kinderen zijn er workshops robotjes maken.
.