Activiteitenkalender Bibliotheek Meppel

Bibliotheek Meppel

Activiteitenkalender Bibliotheek Meppel

17 januari: Lezing Auguste Rodin

Kunsthistorica Margaret Breukink vertelt over Auguste Rodin (140-1917), de grootste en invloedrijkste beeldhouwer van de moderne tijd.
Datum: dinsdag 17 januari
Tijd: 19.30 - 21.30 uur

21 januari: Poppentheater 'De kleine walvis'

Poppentheater Renate Moespot speelt de voorstelling De kleine walvis voor peuters en kleuters. De kleine walvis vertelt het verhaal van een eenzaam jongetje en een kleine walvis die op het strand aanspoelt. Hun vriendschap verandert hun levens voorgoed.
Datum: zaterdag 21 januari
Tijd: 10.00 - 10.45 uur Toegang: € 3,50 (ook toegankelijk voor niet-leden)

24 januari: Schrijf een bestseller

Heb je altijd al zelf een eigen boek willen schrijven, maar geen idee hoe daarmee te beginnen? Marja West, schrijfster van Uitgeteld en Echte barkeepers heten Henk, geeft workshops waarin onderwerpen als het schrijven van dialogen, opbouw van een personage en de spanningsboog aan bod komen.
Data: dinsdag 24 januari en dinsdag 21 februari
Tijd: 19.30 - 21.30 uur
Entree: € 15,- per avond

26 januari: lezing over Epke Zonderland

Huite Zonderland (vader van) vertelt over de weg die zijn gezin is gegaan voordat zoon Epke Olympisch turnkampioen werd. Vader Zonderland ondersteunt zijn verhaal met films die hij in de loop der jaren heeft gemaakt.
Datum: donderdag 26 januari
Tijd: 19.30 - 21-30 uur

4 februari: voorlezen voor peuters en kleuters

Elke eerste zaterdag van de maand is er voorlezen voor peuters en kleuters. Het thema van deze maand is feest.
Datum: zaterdag 4 februari
Tijd: 11.15 - 12.00 uur
Entree: gratis (ook voor kinderen die geen lid zijn)

12 februari: Zinnenprikkelend RTV Meppel

In de wintermaanden kun je elke tweede zondag van de maand de opnamen voor het programma Zinnenprikkelend bijwonen. Met o.a. tips en activiteiten, elke maand is er een ander thema.
Datum: zondag 12 februari
Tijd: 14.00 - 15.00 uur
Entree: gratis

14 februari: lezing Wiebe Biesma

Op de motor door Noord-Vietnam. Wiebe Biesma reist veel in Zuidoost Azië. Zijn favoriete land is Vietnam.
Datum: dinsdag 14 februari
Tijd: 19.30 - 21-30

18 februari: poppentheater 'Rupsje Nooitgenoeg'

Poppentheater Apenstaartje speelt de voorstelling Rupsje Nooitgenoeg.
Datum: zaterdag 18 februari
Tijd: 10.00 - 10.45 uur
Entree: € 3,50

Aanmelden activiteiten
Voor alle activiteiten graag vooraf aanmelden in de bibliotheek of via info@bibliotheekmeppel.nl.
.

Klik hier om je abonnement op deze nieuwsbrief te wijzigen.